18 juli 2024

Bedankt deelnemers Rotary Lentewandeling

Een wandeling langs de mooiste plekjes van ons grensgebied en geniet tussendoor van heerlijke Limburgse lekkernijen.

Ook dit jaar weer organiseerde Rotaryclub Brunssum-Onderbanken de “Limburgse Lentewandeling”. Er was een route van 8 Km en een van 12 Km. Deze wandeling, geschikt voor het hele gezin, is georganiseerd ten bate van een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting ALS Nederland.

Dit is niet zomaar een wandeling die je langs leuke plekjes voert, want onderweg krijg je lekkere Limburgse lekkernijen aangeboden. Bij het eerste rustpunt was er een heerlijk stuk originele Limburgse Vla met een kop koffie of thee en voor de kinderen frisdrank.  Bij het tweede rustpunt voor de kinderen fruit en frisdrank, voor de volwassenen een heerlijke lentebok bier met een stuk zwartbrood met Limburgse sjink of hoofdkaas. En als klap op de vuurpijl heeft iedereen bij terugkeer in de Schinvelderhoeve heerlijke frieten met Limburgs zoervleisj gekregen.

Bij deze dankt de Rotary Club Brunssum-Onderbanken alle deelnemers aan de Lentewandeling 2024.

U kunt hier de foto’s en later een movie over deze leuke dag zien. Mocht u zelf leuke foto’s hebben en deze wilt delen kunt u ze sturen naar rcbrunssumonderbanken@gmail.com.

Nogmaals bedankt voor uw inschrijving en deelname!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *