4 oktober 2024

Kookworkshop door Günter Keulen 07-08

Onder begeleiding van Gunther Keulen hebben we samen een heerlijke maaltijd bereid op deze zomeravond activiteit. Dit zijn de gerechten die we hebben gemaakt:

Alle overige foto’s zijn te vinden onder:

.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button{text-align:center;margin-top:30px;margin-bottom:30px;margin-left:0px;margin-right:0px}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button span{color:#fff;border-width:2px;font-size:16px}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button .blockspare-button{background-color:var(–bgcolor)}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button .blockspare-button:visited{background-color:var(–bgcolor)}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button .blockspare-button:focus{background-color:var(–bgcolor)}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button i{font-size:16px}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button a{padding-top:12px;padding-bottom:12px;padding-right:22px;padding-left:22px}@media screen and (max-width:1025px){.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button span{font-size:14px}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button i{font-size:14px}}@media screen and (max-width:768px){.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button span{font-size:14px}.blockspare-822151d4-4813-4 .blockspare-block-button i{font-size:14px}}
  • Doperwtenbavarois taartje met hollandse garnalen en Gourcheres Bourguignon.
  • Jonge Rucola salade met rode bieten, hazelnoten, kabeljauw gepikeerd met serranoham, tomaat cerise en een watermeloen dressing.
  • Paprika-basilicum kipfilet op basilicum pappardelle, met tomaat/paprikasaus.
  • Aziatische lamsfilet met atjar tjamper, Hasselback-courgette, gebakken aardappels met vijf kruidenpoeder en hoisin sesamsaus.
  • Pina Colada salade met een warme Rum / Ananassabayon en Citrus roomijs.

About The Author