18 juli 2024

Meeting 12-06 Prinses Sophie van Oranje in Weimar

Hub Sanders geeft een lezing over Sophie van Oranje. Deze prinses van Oranje is van grote invloed geweest voor Weimar in Duitsland en haar levensverhaal is onlosmakelijk verbonden met het vorstenhuis van Oranje. Bij deze de link waarin de schrijfster Thera Coppens haar boek toelicht.

Vervolgens heeft Wil, de echtgenoot van onze Maril ons een bezoek gebracht. Hij vertelt ons dat Maril altijd met heel veel plezier naar onze bijeenkomsten is gekomen en dat zij Rotary als een hele fijne aan waardevolle club vond. Wil heeft voor ons allemaal, vanuit de gedachte van en herinnering aan Maril, een plantje ‘klavertje vier” meegenomen. Deze worden door de aanwezige leden onder veel waardering en dankbaarheid ontvangen.

About The Author